Про автора Бігом

Про автора Бігом

Думаю перший Beegom пост правильно буде почати з себе

Мене звати Євген, я проект менеджер - займаюся проектуванням сайтів і системами продажу навколо них (тобто рекламою, збереженням бази клієнтів в CRM та аналітикою, яка показує, як це все працює).

Також являюся засновником команди Бігом – це суперлюди, які реалізовують будь-які веб-завдання, поставлені замовником 👌 Наші проекти можна побачити на головній сторінці цього сайту Beegom.com.ua.

Входжу в круту бізнес-спільноту Board, де отримую тонами енергію від учасників, які туди входять, безліч корисного досвіду та інструментів для свого бізнесу. Погоджуюсь на 100% що Board - разом швидше.

Являюся творцем та співорганізатором бізнес-сніданків Толковий_Talk @ttalk, які ми почали проводити з 2019 року. Наша місія - надихаємо на бізнес дії. @talkpoltava

В надхненні класним проєктом, збираюся 14 та 15 вересня разом з "Дія бізнес Полтава" писати заявку на грант для нового проекту з робочою назвою “Движок”. Де ми будемо тепер надихати дітей на круті звершення. Більш детально можна дізнатися на сайті Бігом. Хештег ще не придумав, якщо є ідеї, пропонуйте в коментарях.Доначу - як тільки з’являється можливість (оплата моїх послуг) всім, кого власне знаю та великим організаціям, яким довіряю. Ніколи не доначу в кому не впевнений або недостатньо знаю.

Далі в цьому блозі буду ділитися своїм досвідом по створенню сайтів, який накопичуєиться з 2015 року.

Більше про мене можна дізнастися з сторінки в Інстаграм https://www.instagram.com/eugenezapara/